Skillnad med reflexskärm

Idag träffades Fredric och jag för att åka runt och fota lite. Blev inte så mycket av det utan mest snack och fika. Väl hemma hos mig började vi dock fota Adrian medan Fredric visade nya blogg designen. Ett porträtt på Adrian:

Nikon D90 35mm F/2,8 1/125s ISO 220

Då fick Fredric den ljusa idén att testa skillnaden med hans mini reflexkärm på 30 cm i diameter. Vi fortsatte fota och självklart gjorde det stor skillnad. Kul också att leka med en reflexskärm och det får en att drömma om mer. Drömmar om större reflexskärmar och studioblixtar…

På följande bild är Adrian belyst med 30cm reflexskärm med guldsida, som ger ett varmt ljus.

Nikon D90 35mm F/2,8 1/125s ISO 200

Härligt också att få till det där blänket i ögonen.

/ Gregor

Kategori: Porträtt, Utrustning | Märkt: , , , | 2 kommentarer

Kommentarer

  1. Vilken fin sida! :)

  2. Tackar!

Skriv en kommentar