Uppstart för Fredric och Gregors fotoblogg

Och vad är tanken med detta då?

Jo, jag (Gregor) och min bästa polare Fredric är i grunden två prylbögar som för tillfället snöat in på foto. Ja, kanske inte så för tillfället. Egentligen började det för min del under slutet av gymnasie-tiden, det är nu drygt 15 år sedan. Då fotade jag en hel del med en helmanuell Nikon FM-2 och höll på med en hel del labbande. Det var då..

Nu började det med att jag för fyra månader sedan fick barn och kände att jag vill börja fotografera igen. Då duger ju inte en kompaktkamera om man en gång i tiden fotat med en systemkamera. Och att börja ladda film i FM-2:an, ja det är jag bara för lat för. Sagt och gjort, ett snabbt impulsköp senare satt jag med en Nikon (självklart) D90 med tillhörande kit-objektiv.

Så vad är tanken då?

Lite svårt att komma till saken. Men tanken är alltså att blogga om dagarnas fortgående fotograferande och tillhörande foto-prylar.

Första fotot:

Nja, totalt 15:de bilden med nya D90:an, men den första jag är nöjd med. Och är han inte söt?

/ Gregor

Kategori: Allmänt - Gregor, Fotografi, Porträtt | Märkt: , , , | Skriv en kommentar

Skriv en kommentar