Centerstämma i Karlstad

Nu är jag inne på min andra centerstämma. Förra gången var på framtidsstämman i Upplands Väsby, där vi hade stora debatter om månggifte, platta skatter, fri invandring och (ny) liberalism. Den gången blev vi ett liberalt parti för fri invandring, men de plattare skatterna blev mindre branta och inget månggifte. Och Annie Lööf som var ifrågasatt fick nytt förtroende. Och jag tycker det blev bra. Och Annie både talar bra och är karismatisk. På SVT-play kan man se hennes öppningstal. Den här gången är debatterna mer vardags- och verklighetsnära, och syftet är inte ett idé-program, utan ett politiskt program som kanske främst siktar på nästa års val.

Annie Lööf talar på torget i Karlstad

Annie Lööf talar på torget i Karlstad

Annie Lööf och Anna-Karin Hatt

Annie Lööf och Anna-Karin Hatt

Ett hållbart val

Ett hållbart val

Annie fick frågan: ”Varför ska Centern vara kvar i Riksdagen” Hon svarade: ”Utan Centern förlorar den borgerliga alliansen sin gröna röst, landsbygdens röst och rösten för småföretagarna”

 

Kategori: Politik | Märkt: , , | Skriv en kommentar

Skriv en kommentar